Az Actual art táncosai újabb hajókon hódítanak

Az Actual art Agency táncos válogatásaira már többször hívtuk fel a figyelmet és nemrég beszámolhattunk a hajóra szerződő táncosok sikereiről is. Nos, most újabb jó hírek érkeztek az ügynökségtől.

Szlovéniában is visszatérő vendég az Actual art által szervezett táncos csapat - itt kaszinókban lépnek fel estérő-estére - legutóbb a Gatsby show aratott nagy sikert délnyugati szomszédainknál. Eközben az óceánjáró Costa hajókon - többek között a Diadema és a Fascinosa - folyamatosan néhány fős latin táncos csapatok dolgoznak. A Balti-tengeren a Silja komphajókon - Victoria, Isabella, Serenade, Symphony, Romantica - közel 50 táncos lép fel estéről-estére latin és modern showműsorral. Utóbbi egyik koreográfusa az a Túri Lajos Péter, aki számos szórakoztató tévéműsorban is dolgozott koreográfusként és évekkel ezelőtt a Megatáncban ismerte meg az ország, a másik koreográfus pedig Kelemen Katalin, aki szintén a Megatáncban vált ismertté.

actual art symphony

Nem kérdés, hogy minőségi táncprodukciókról van szó, erre a legjobb bizonyíték, hogy novembertől négyfős latin csapatokat vár újabb négy féléves szerződés a Costa hajókon. Ezeken az óceánjárókon táncol és táncolt már többek között a profik között latin magyar bajnoki ezüstérmes és jelenleg is aktív versenyző Turcsány Gergely és Bendó Csilla, az ifi latin magyar bajnok és felnőtt magyar bajnoki döntős Hidi Balázs és Szőke Zsuzsanna, a tíztáncban magyar bajnoki döntős Karikó-Tóth Tamás és Száraz Evelin, vagy a korábban többszörös magyar bajnok Szögi Szilvia. Papp Melinda a Csillag születik tehetségkutató műsorban szereplő LatinCarneval "alap tagja" évek óta járja a világot a Costa hajókon.

actual art silja serenade

Jelenleg is mintegy 60-70 magyar táncos szórakoztatja a közönséget - néhány énekessel kiegészülve - minden este a világ számos pontján az Actual art Agency-nek köszönhetően. Erdős Arnold és Solti Zsolt, az ügynökség vezetői egy-egy induló produkciónál általában ott vannak, így a Silja komphajókon is ott voltak a most debütáló csapatokkal.

(Forrás: Actual Art)

Címkék: