Akrobatikus rock'n'roll Magyar bajnokság Pécsen

2017. november 18-án rendezi meg a pécsi Fordan Sportegyesület Pécsen a III. JYSK Kupa Akrobatikus Rock ’n’ Roll Magyar Bajnokságot, amelyen a felnőtt és junior párosok, valamint a gyermek és serdülő leányformációk mérettetik meg magukat.

A rangos eseményre 21 hazai klub 535 táncosa küldte el nevezését, 39 páros és 51 formáció fog versenyezni 7 versenykategóriában a bajnoki címekért, több világ és európa-bajnok, világkupa győztes párost is láthat majd a közönség. Lesz "A" kategóriás verseny is, ahol nem ritkán 4-5 méter magas dobásokat hajtanak végre tánc közben a sportolók. A III. JYSK Kupa Akrobatikus Rock ’n’ Roll Magyar Bajnokság győztesei Swarovski kristállyal kirakott serleget kapnak. A párosoknál az 1-3. helyezett, a formációknál pedig a győztes csapat veheti át a névadó szponzor különdíjait.

A sportcsarnok kapui már szombaton délelőtt fél 10-kor kinyílnak, ekkor kezdődnek ugyanis a nagyformációk színpadpróbái. A selejtezőket és a reményfutamokat 11 óra és 15.30 között rendezik meg. A hét kategória döntője 16.30-kor az ünnepélyes megnyitóval veszi kezdetét, amelyre a Fordan Táncklub tánckara egy Majorlaki Ágnes által rendezett különleges nyitószámmal készül.

A rendezők ismét szimpátiaszavazásra invitálják a nézőket, hiszen a belépőjeggyel szavazhatnak az általuk vélt legszimpatikusabb csapatra, vagy párosra. A szavazás győztese egy gyönyörű serleggel és természetesen a verseny "Legszimpatikusabb Csapata" címmel lesz gazdagabb. A verseny alatt a szavazók között több mint 150 ezer Ft értékű ajándékot sorsolnak ki a szervezők.

A verseny időpontja: 2017. november 18. 11 óra

A verseny helyszíne: Lauber Dezső Városi Sportcsarnok - Pécs, Veress Endre u. 10.

Belépőjegy: 2.200 Ft, gyerek 800 Ft

További információ a Fordan Tánccentrum oldalán.

(Forrás: Fordan SE)