Actual art: Casting csütörtökön!

2015. szeptember 24-én az Actual art Agency szervezésében ismét táncos casting lesz Budapesten: délelőtt a képzett táncosokat, míg délután a versenytáncos párokat várják. Ha szeretnéd egy óceánjáró luxushajóval bejárni a világ legszebb helyeit, és estéről-estére részese lenni egy hatalmas profi show-nak, akkor ott a helyed a válogatáson!

casting

Az elmúlt években rengeteg magyar táncos fordult meg az óceánjáró hajókon az Actual art Agency közreműködésének köszönhetően - emellett komphajókon és kaszinókban is nagy sikere volt a magyar produkcióknak -, és nem véletlen, hogy hazánkban már hetedik alkalommal rendez válogatást táncosoknak a világ egyik legnagyobb hajótársasága, a Royal Caribbean Productions. A show táncosoknak a válogatást egy amerikai koreográfus fogja tartani. A versenytáncosoknak három 1 perces koreográfiával (Quickstep, Jive, Rumba, vagy Samba) kell készülni hozzá illő jelmezben és sminkben.

A castingon kiválasztott táncosok a világ egyik legnagyobb - több mint 20 hajóval rendelkező - hajózási cégétől kaphatnak szerződést, amely általában 6 hónapra szól. A felkészülés a cég által kijelölt és biztosított helyen történik, többnyire Miamiban 4-6 hétig, amelyre az utazást a cég biztosítja. A hajón a szerződés alatt a szállást és teljes ellátást biztosítják, kiemelt bérezéssel. A szerződés részleteiről, a hajó útvonaláról és a fizetésről több információt közvetlenül a cég fog adni.

A helyszíni regisztráció a képzett táncosoknak 9:30-tól, a versenytáncos pároknak 13:30-tól kezdődik a Hölgyválasz Táncstúdióban (Budapest, VI. kerület, Paulay Ede u. 41.).

A castingról további információk e-mailben a casting@actualart.hu címen, az Actual art honlapján a Facebookon az Actual art Agency oldalán: https://www.facebook.com/actualart?pnref=lhc, illetve a Hajós válogatás táncosok és versenytáncos párok részére esemény alatt: https://www.facebook.com/events/100322930318294/.

(Forrás: Actual art Agency)