A Tábori, Dézsy kettős nyert a Lászlóvill Kupán

Székesfehérváron rendezték meg a Lászlóvill Kupa keretében az idei első Felnőtt-Ifjúsági Standard ranglistaversenyt, amelyen a magyar bajnokság dobogósainak távollétében - az Anikeev, Farkas és a Hegyes, Kis kettős is szétvált, a Fodor, Vaszi duó külföldön versenyzett - két magyar bajnoki döntős páros és egy ifjúsági korú kettős állhatott fel a dobogóra.

A Felnőtt-Ifjúsági Standard ranglistán a 23 fős mezőnyben a magyar bajnokság 5. helyezettje, Tábori Ármin és Dézsy Klaudia Klára állhatott fel a dobogó tetejére megelőzve a magyar bajnokságon 6. helyen végző Bencze István, Prozlik Anna kettőst. A bronzérmet az ifjúsági magyar bajnokság ezüstérmese Sulyán Bálint Pál és Bálint Nikoletta szerezte meg. A Tábori, Dézsy párosnak több döntős helyezés és érem után ez volt az első hazai ranglista győzelme.

A Junior Tíztánc ranglistán 12 páros indult, az aranyérmet Kovács-Kalic Károly Péter és Farkas Liliána szerezte meg - akik szintén első ranglistversenyüket nyerték itthon -, Papp Ádám István és Gál Dalma lett a második, míg Pusch Kevin és Albert Emma a harmadik.

Felnőtt-Ifjúsági Standard ranglista (23 induló):
1. Tábori Ármin, Dézsy Klaudia Klára
2. Bencze István, Prozlik Anna
3. Sulyán Bálint Pál, Bálint Nikoletta
4. Gombkötő Balázs, Laskovics Petra
5. Tejeda Tamás Márk, Várnai Zsófia
6. Karikó-Tóth Tamás, Száraz Evelyn

Junior Tíztánc ranglista (12):
1. Kovács-Kalic Károly Péter, Farkas Liliána
2. Papp Ádám István, Gál Dalma
3. Pusch Kevin, Albert Emma
4. Réthelyi Balázs, Sulyán Lilla Katalin
5. Józsa Márk, Kozma Zorka
6. Antal Krisztián, Prozlik Melinda Lenke

(Forrás: MTáSZ)