A Szalai, Balla kettős nyerte az algyői tíztánc ranglistát

2018. február 24-én rendezték meg a XIII. Forma Kupát Algyőn, amelyen Ifjúsági-Felnőtt, valamint Senior Tíztánc és Junior Standard ranglistaversenyt rendeztek.

Az Ifjúsági-Felnőtt Tíztánc ranglistán 8 páros indult. Az ifjúsági magyar bajnok Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra nyerte a versenyt, az ezüstérmet a felnőtt magyar bajnoki negyedik Temesvári Bálint Máté és Haddad Sabrina szerezte meg, míg a dobogó harmadik fokára a magyar bajnoki ötödik Popovics Richárd és Dénes Edina állhatott fel szoros versenyben megelőzve a magyar bajnoki ezüstérmes Gombkötő Balázs, Laskovics Petra párost. A magyar bajnoki középdöntős Borbás Csaba, Tóth Emília kettős lett az ötödik a döntőben.

A Junior Standard ranglista 10 fős mezőnyében Urbán István és Urbán Lilla Andrea szerezte meg az aranyérmet Kovács-Kalic Károly Péter és Farkas Liliána, valamint Antal Krisztián és Prozlik Melinda Lenke előtt.

A Senior Tíztánc ranglistán két páros indult, Berta Mihály és Bertáné Nagyfejeő Gyöngyi győzött Králik János és Králik Jánosné előtt.

Ifjúsági-Felnőtt Tíztánc ranglista (8 induló):
1. Szalai Dénes Ferenc, Balla Petra
2. Temesvári Bálint Máté, Haddad Sabrina
3. Popovics Richárd, Dénes Edina
4. Gombkötő Balázs, Laskovics Petra
5. Borbás Csaba, Tóth Emília

Junior Standard ranglista (10):
1. Urbán István, Urbán Lilla Andrea
2. Kovács-Kalic Károly Péter, Farkas Liliána
3. Antal Krisztián, Prozlik Melinda Lenke
4. Härtlein Ákos, Farkas Gréta
5. Tóth Alex, Balogh Zsófia
6. Pusch Kevin, Albert Emma

Senior Tíztánc ranglista (2):
1. Berta Mihály, Bertáné Nagyfejeő Gyöngyi
2. Králik János, Králik Jánosné

(Forrás: MTáSZ)