A Hidi, Karcagi páros nyerte a latin ranglistát

Tápiószentmártonban a IV. Fulldance Kupa keretében rendezték meg az idei év első latin ranglistáját a felnőtt és az ifjúsági korosztálynak, míg a juniorok standard ranglistán mérhették össze tánctudáskat.

A Felnőtt-Ifjúsági Latin ranglistán 33 páros lépett parkettre, a mezőnyből hiányzott a felnőtt latin magyar bajnok Andrea Silvestri és Váradi Martina, akik a kínai Grand Slam versenyen vettek részt, valamint nem volt ott a bajnoki bronzérmes Hegyes, Kis kettős sem. Versenyzett viszont a magyar bajnoki ezüstérmes Hidi Balázs és Karcagi Laura, akik meg is nyerték a ranglistát a magyar bajnoki 5. helyezett Király Márk és Lissák Laura előtt. A dobogó harmadik fokára Gáspár Patrik és Szondi Fanni állhatott fel Balázs Márk és Keresztszegi Ramóna Maja előtt - ez a két pár a februári magyar bajnokságon középdöntős volt. A ranglista döntőbe két ifjúsági korú páros is bejutott: az ifjúsági latin magyar bajnokság negyedik helyezettje, Nagy Márk és Marschall Zita Olívia az 5., az ifi magyar bajnoki ezüstérmes Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra a 6. helyen végzett.

A Junior Standard ranglistán 8 páros indult, a versenyt Urbán István és Urbán Lilla Andrea nyerte meg Kohon Patrik és Kiss Luca, valamint Papp Ádám István és Gál Dalma előtt.

Felnőtt-Ifjúsági Latin ranglista (33 induló):
1. Hidi Balázs, Karcagi Laura
2. Király Márk, Lissák Laura
3. Gáspár Patrik, Szondi Fanni
4. Balázs Márk, Keresztszegi Ramóna Maja
5. Nagy Márk, Marschall Zita Olívia
6. Szalai Dénes Ferenc, Balla Petra

Junior Standard ranglista (8):
1. Urbán István, Urbán Lilla Andrea
2. Kohon Patrik, Kiss Luca
3. Papp Ádám István, Gál Dalma
4. Kovács-Kalic Károly Péter, Farkas Liliána
5. Réthelyi Balázs, Sulyán Lilla Katalin

(Forrás: MTáSZ)