A Hegyes, Kis kettős nyerte a pécsi ranglistaversenyt

Az iDanceKupa 2015 táncverseny keretében a felnőtt és ifjúsági korosztálynak standard, a junior korcsoportnak tíztánc ranglistaversenyt rendeztek Pécsen.

A Felnőtt-Ifjúsági Standard ranglistán 23 páros indult, a döntőbe két ifi és négy felnőtt duó került be. A dobogó tetejére a magyar bajnoki ezüstérmes Hegyes Bertalan és Kis Violetta állhatott fel, az ezüstérmet a magyar bajnokság 4. helyezettje, Budai Attila és Barna Lilla szerezte meg, míg a bronzérmet a magyar bajnoki 5. helyezett Filotás Márk és Barkóczi Zsófia vihette haza. A még ifjúsági korosztályú Rónyai Zoltán és Farkas Boglárka a 4., Tábori Ármin és Dézsy Klaudia az 5., és a szintén ifjúsági korcsoportú Szabó-Hornos Norbert és Vasas Viktória a 6. helyen végzett.

A Junior tíztánc ranglistán 13 páros indult, a győzelmet Mészáros Bence Levente és Balanescu Liliána szerezte meg Szabó Ádám és Dajka Csenge, valamint a szlovák Filip Evcík Filip, Simona Dókuová páros előtt. A Mészáros, Balanescu páros először nyert hazai ranglistaversenyt.

Felnőtt-Ifjúsági Standard ranglista (23 induló):
1. Hegyes Bertalan János, Kis Violetta
2. Budai Attila, Barna Lilla
3. Filotás Márk, Barkóczi Zsófia
4. Rónyai Zoltán, Farkas Boglárka
5. Tábori Ármin, Dézsy Klaudia Klára
6. Szabó Hornos Norbert, Vasas Viktória

Junior Tíztánc ranglista (13):
1. Mészáros Bence Levente, Balanescu Liliána
2. Szabó Ádám, Dajka Csenge
3. Evcík Filip, Dókuová Simona (Szlovákia)
4. Szabó Ákos, Czakó Rebeka Timea
5. Biri Gábor, Nagy Fruzsina
6. Rischák Balázs, Gálfi Petra