A Hegyes, Kis kettős nyert Szentesen

2014. november 29-én rendezték meg Szentesen az év utolsó ranglistaversenyét, amelyen a felnőtt és ifjúsági korosztály standard táncokban, míg a juniorok tíztáncban mérték össze tudásukat a városi sportcsarnokban.

A Felnőtt-Ifjúsági Standard ranglistára a 31 benevezett párból 28 parkettre is lépett Szentesen. Egyetlen nagyobb név hiányzott csak a mezőnyből Filotás Márk és Barkóczi Zsófia. Volt ugyanakkor egy nagy visszatérő is ezen a napon: itthon először versenyzett Szepesi József és Czakó-Szepesi Judit, akik több mint négy év kihagyás után táncolnak ismét együtt. A 28 fős selejtezőből 18 pár került az elődöntőbe, 12 a középdöntőbe, majd 7 páros jutott be a döntőbe. 

A versenyt Hegyes Bertalan és Kis Violetta nyerte meg Szepesi József és Czakó-Szepesi Judit előtt - a két páros között minimális volt a különbség a döntőben -, a dobogó harmadik fokára Budai Attila és Barna Lilla állhatott fel. Rónyai Zoltán és Farkas Boglárka előtt - itt is nagyon szoros volt az eredmény a két pár között -. Az ötödik helyen Bencze István és Kilin Dóra, a hatodikon Kósa András és Prozlik Anna, míg a hetediken Tábori Ármin és Dézsy Klaudia végzett.

szentesi standard ranglista

A juniorok tíztánc ranglistaversenyén kilenc páros indult, itt a győzelmet Szalai Dénes Ferenc és Balla Petra szerezte meg Nagy Márk és Vörös Liza, valamint Mészáros Bence Levente és Balanescu Liliána előtt.

Felnőtt-Ifjúsági Standard ranglista (28):
1. Hegyes Bertalan János, Kis Violetta
2. Szepesi József, Czakó-Szepesi Judit
3. Budai Attila, Barna Lilla
4. Rónyai Zoltán, Farkas Boglárka
5. Bencze István, Kilin Dóra
6. Kósa András, Prozlik Anna
7. Tábori Ármin, Dézsy Klaudia

szentes juniro tíztánc ranglista

Junior Tíztánc ranglista (9):
1. Szalai Dénes Ferenc, Balla Petra
2. Nagy Márk, Vörös Liza
3. Mészáros Bence Levente, Balanescu Liliána
4. Mészáros János, Bagóczki Ramóna
5. Biri Gábor György, Nagy Fruzsina
6. Szabó Ákos, Czakó Rebeka Timea