49. Harmónia Bál

2013. december 21-én rendezi meg a Harmónia Táncklub a 49. Harmónia Bált Budapesten, a Folyondár Tánc- és Sportközpontban. Sok szeretettel várnak mindenkit, aki szeret táncolni, szereti nézni, mások hogyan mozognak egy keringő, vagy egy igazi rock and roll zenéjére! A bál 19 órakor kezdődik és hajnal 2 óráig tart. 

A bálon a Harmónia Táncklub tánciskolásai bemutathatják, mit tanultak az elmúlt három hónapban, versenyezhetnek is a tanult táncokból. Az estet versenytáncosok fellépése, különböző showprogramok, humoros jelenetek, éjféli gyertyafénykeringő, hölgyválasz teszi még színesebbé.

A terem igazi báli hangulattal színes hangulatvilágítással, gyertyafényes asztalokkal, profi hangosítással, Budapest legnagyobb táncparkettjével várja majd a vendégeket, akik az ötvenes-hatvanas évek slágereire, latin-amerikai ritmusokra, standard melódiákra táncolhatnak. Rock and roll, elegancia és stílus lesz - disco nem! Igazi fa parkettán rophatják majd a táncosok kifulladásig, éppen ezért kérik a szervezők, hogy mindenki viseljen váltás tánccipőt! Öltözet hölgyeknek: koktélruha, kisestélyi, uraknak öltöny.

A Bálon lesz büfé, meleg ételekkel, szendvicsekkel, virslivel, üdítőkkel, egytál ételekkel.

Az óbudai Folyondár (volt Vasas) Sportcsarnok, a Daubner cukrászda felett, a Folyondár utca 15. szám alatt található, a Kolosy tértől induló 165-ös busszal lehet a legegyszerűbben megközelíteni.

Belépők Székely Attilánál, a bál főrendezőjénél vásárolhatók a táncórákon, a Virányosi Közösségi Házban (tel.: 06-1-200-8713), az Oktogon Tánccentrum recepcióján, de a helyszínen is kaphatóak, a bál időpontjában. Elővételi ár: 3.500 Ft, a helyszínen 4.000 Ft.

További információ: telefonon a 06-1-200-8713 számon, e-mailben a titti@mail.datanet.hu címen.

(Forrás: Harmónia Táncklub)